fbpx

About me

Здравейте, аз съм Симеона Герджикова, а вие се намирате в Cynefin World – мястото-проекция на мои мисли, стихове, пътувания, писания, съвети и вдъхновения, в които всеки може да се потопи, както в сините води на океана,  в горското спокойствие на планината  или в скритите, напевни приказки, които градът, тихичко ни разказва – за историята, улиците, хората и тайните си.

Cynefin World отваря пред вас една мислена врата към свят, изплетен от различни цветни нишки, които събрани заедно имат за цел да ви покажат нещо ИСТИНСКО.

Cynefin в превод от Уелски значи: там, където средата и природата около теб, те карат да се чувстваш на мястото си – приет, разбран и истински.

За мен

Аз съм едновременно летящ мечтател и здраво стъпил на земята човек. Някой, който обича да твори и създава усещания чрез думи, фотографии и уловени моменти. Момиче, което искрено се радва на цъфналите кестени и хорските изражения, разхождайки се по прашния паваж на шумните градски улици. Душа, която не може да вирее без спокойствието и тишината на природата, под формата на прохладни горски пътеки, пусти бронзови плажове и дълбоки сини води. Човек, бягащ от стереотипи, рамки, етикети и „така-приети“ неща . Любител на фотографията, поезията, ездата, пътешестването и смислените неща.


Looking for Something?